torsdag 22. mars 2012

Hvilken mann ønsker kvinner som pappa til sine barn??

Nå har forskere funnet ut det også gitt. Vi kvinner går altså, bevisst eller ubevisst, etter menn med høy utdannelse, som har god lønn og har utseende med seg. Ja, Tor-Magne; det er akkurat på grunn av de tre tingene at jeg valgte deg som far til mine barn.. Vel.. i tillegg til at du er snill, flink på ting jeg ikke er så flink til, omtenksom, solid/stabil, rolig, har flere like interesser som meg, du er intelligent, morsom, mystisk, høy og mørk.
Forskningen viser imidlertid at slike menn stadig oftere får to kull, og noen også flere (http://www.klikk.no/foreldre/article747473.ece). Til alle dere single damer på jakt etter en mann: Det blir stadig flere barnløse menn - selv om de (ifølge studien) ofte har lav utdanning og dårlig økonomi, men de kan vel være fantastiske mennesker til tross for det?? Eller er vi kvinner så opptatt av penger og luksus at vi ønsker å velger kun på øverste hylle? Kan det kanskje forklares med kvinners indre drivkraft i forhold til den forplantingsoppgaven vi har i naturen? Det at vi ser etter menn med solide jobber og som gir oss trygghet økonomisk sett. har gjennom historien vist at det øker sjansen til overlevelse for et eventuelt barn.
Forklaringen kan også være denne:
Fysisk styrke og kroppshøyde har også sammenheng med god helse. Over hele verden foretrekker kvinner menn som utstråler god helse, som virker aktive, robuste, energiske, som har mye overskudd.
Arbeidsvilje og ikke minst humoristisk sans er viktige egenskaper kvinner faller for. Evne til kjærlighet og omsorg, være til støtte, vise empati er meget viktige egenskaper for menns evne til å tiltrekke seg kvinner.
Noen vil nå si at alt dette kanskje gjaldt før i tiden, da kvinner var økonomisk og sosialt uselvstendige og avhengige av mennene. Nå som de er like godt utdannet som mennene, kanskje til og med bedre, tjener godt og er uavhengige, så tilhører de omtalte egenskapene hos menn historiens skraphaug.
En del er nok forandret, men det pussige er at likevel henger mye av de gamle mønstrene i valg av menn igjen hos dagens moderne kvinner. Kanskje det har noe å gjøre med at mønstrene ligger i våre gener. De har blitt en del av vårt biologiske utstyr fordi de historisk sett har vist seg å gi menneskearten
(http://www.dagbladet.no/dinside/2001/03/07/245924.html)

Jeg elsker ihvertfall deg Tor-Magne og de to nydelige jentene vi har fått og jeg kommer til å henge etter slipset ditt i all fremtid for å unngå at det blir flere kull på deg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar