onsdag 5. desember 2012

Dagens prosjekt

Helt siden jeg visste at det kom til å komme en nr tre i familien, har jeg gått med en plan om å sy ny vognpose til voksiposen. I begynnelsen hadde jeg veldig lyst å sy Manchester United trekk, siden både jeg og pappaen i huset er fan av dem. Ettersom tiden har gått og ikke minst etter at vi fikk vite at det ble en gutt, fant jeg ut at det måtte bli en vognpose med guttefarger (ja, jeg vet at jeg muligens provoserer enkelte som mener at det ikke finnes gutte- eller jentefarger..). For etter to jenter og MYE rosa, rødt og lilla vil jeg nå ha blått og grønt på lillegullet.
For 3 (?) helger siden var jeg inne hos mamma og pappa på besøk og fikk hjelp til å måle opp og få tips og råd til hvordan jeg burde gå fram, siden jeg da ikke er den mest erfarne med symaskinen (den har faktisk stått på kjøkkenbordet til pynt nå i 4 mnd!!!
Da jeg i dag fant ut at jeg måtte få den ferdig, dobbeltsjekket jeg for sikkerhetsskyld om jeg hadde klipt speilvendt eller glemt hull til fester el. Og selvfølgelig hadde jeg målt etter orginalen når den var på vranga!! Heldigvis kan jo dyna brukes på begge sidene, så berget meg der. Puh!! Etter to timer med symaskinen, avbrutt av noen sofapauser for ryggen/magen sin del, kunne jeg putte dyna i trekket og konstatere at den kan brukes :) Noen skjønnhetsfeil ble det, men pytt pytt. Blant annet valgte jeg å lage åpningen nederst i stedet for midt i posen, men åpningen ble veldig stor så her må nok borrelås eller knapper brukes for å holde den sammen. Men totalt sett er jeg fornøyd med eget arbeid!
Ikke minst er jeg fornøyd med farger og mønster. Uglestoffet er type dynetrekk (aner ikke hva det heter, hehe) mens inni har jeg brukt et fleezepledd. Begge deler kjøpt på Jysk til totalt 225 kr.
Også jentene syntes den var fin og har vært nødt å prøveligge den i ettermiddag begge to.
Så nå skal ikke lillegutt fryse ute i vogna iallefall :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar