fredag 21. september 2012

What to do??

Søndag begynte Mia å hangle litt, og siden det da var 14 dager siden Mathea fikk sine vannkopper skjønte vi fort hva som lå i gjæring. Vannkoppene kom, først to prikker på mandag, så mange flere de neste dagene! Mia fikk mange flere enn søstra, og de kom på de mest ubehagelige plasser; inni øret, under øyet, i navlen, i rompa og ellers rundt omkring på kroppen. I tillegg klødde Mia sine vannkopper mye mer enn Mathea sine gjorde. Da Mia ikke greide å sovne tirsdags natt på grunn av kløe og ubehag, ringte jeg i desperasjon til legevakta. Endte med at mannen fikk i oppdrag å kjøre bort dit å hente polaromin tabeletter som kunne lindre kløen. Litt søvn ble det til slutt den natta. Dagene har gått greit, med mye smøring av både hvitvask og skum beregnet for vannkopper, i tillegg til Xylocain på intime steder.. For ikke å gå hverandre på nervene har vi vært nødt å finne på forskjellige aktiviteter. Tror hun malte 30 bilder i løpet av èn formiddag


I tillegg måtte kittet frem innimellom.

En luftetur måtte vi også ha, ikke bare bare å skulle være inne flere dager på rad. Så da ble bringebærbuskene plukket tom for bær, noe som trengtes siden det var lenge siden sist.

Og når vi hadde laget nydelig syltetøy av bærene, måtte vi bake boller som vi kunne spise med syltetøy på. Og det var nydelig godt!

I tillegg har duploen ligget strødd utover stua de fleste dagene, badekaret er blitt flittig brukt og når Mathea har kommet hjem fra skolen har vi gjort lekser.


I dag fikk vi nyss om at barnehagen skulle i fjæra og dykker-naboen skulle ut på tokt for å hente opp forskjellige dyr fra havet. Vi benyttet anledning for en luftetur og det var mye spennende å se. Selv om vi er relativt ofte i fjæra, blir ungene aldri lei av å finne tangsprell (heter vel egentlig mariflo) under steinene, så det var mange poser fulle av disse små vesenene.
Opp fra havet ble det hentet sjøpølse, sjøstjerner, krabber, kråkeboller, eremittkreps og store snegler. Kjempespennende for både voksne og barn.Ikke helt 100 % enda, men på god vei! Med ei helg i vente så håper jeg vi alle sammen får samlet nye krefter og er klar til å ta fatt på ei ny, FRISK uke på mandag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar