onsdag 9. mars 2011

Mus og rotter i barnehagen!!

Har ei frøken som stadig kommer hjem å forteller at mus i barnehagen har spist på klærn hennes slik at det er blitt hull. Har ikke tall på hvor mange strømpebukser som plutselig har fått små huller. Da ullgenseren hennes var blitt klipt opp i armen av det hun fortalte var ei usunlig rotte i barnehagen, måtte jeg ta en alvorsprat med henne.. Flaks for oss har vi ei bestemor som kan fikse det utrolige, så hun reddet genserarmen, dog med en annen farge enn opprinnelig. Genseren ble fikset, men jeg så samtidig at den begynte å bli kort i armene. Dermed fikk jeg et nytt prosjekt å sette fingrene i. Resultatet kan du se her:
Neste steg er å ta kontakt med barnehagen å be de få fjernet mus og rotter i fra bygningene sine slik at vi i framtiden slipper flere ødelagte klær!!!

2 kommentarer:

  1. Så flink du har vært i vinterferien. Synd med alle rottene og musene i barnehagen. Godt at man har noen å skylde på. Det er nå bra ho ikke finn ut at ho kan klippe håret på seg sjøl eller søstra. Har noen minna om frisøra og kort-korte hårlugger her i familien...:)Eva Annie

    SvarSlett
  2. Fine,fine Mathea <3tantehjertet<3

    SvarSlett