søndag 18. august 2013

Siste sommerdag??

Sommeren er på hell og første skoledag i andre klasse for eldste frøkna er i morgen. At sommerferien er over virker rart, for det føles som den startet for kun kort tid siden! Heldigvis kan jeg si at vi har hatt en fin sommer i år! Sol og varme både hjemme og i Luleå, hvor ferieturen vår i år gikk. D-vitaminlagerene er fylt opp og vi gjør oss snart klar for høsten, som vi håper blir like fin som våren! Uansett vær, så stiller vi klar med mariusgensere. Nå er det bare mannen som ikke har Marius (kanskje man må gjøre noe med det..?)
Her er minste gullet i sin mariusjakke med rund felling. Syntes sort og turkis passet han kjempebra! Min mariusgenser er heller ikke i de tradisjonelle fargene, men i grønnfarger. Ble veldig fornøyd med den også!
Dagen i dag var heldigvis uten ullklær - Tromsø viste seg fra sin vakreste side med sol og varmt vær! Vi benyttet dagen til å gå til Fløyfjellet. Selv om det går heis, tok vi det som en trimtur og gikk opp den bratteste løypa. At vi gikk der var det jentene som ville, men de imponerte! Måtte be Mathea om å vente flere ganger. Det er ikke meg hun har arvet lårene fra,siden hun ikke får melkesyre av å løpe opp bratte partier. Skjønner at jeg får gode treningspartnere om kun få år :) Jeg bar Mathias, så noe styrke har jeg i lårene, men de fungerer bedre på flatt terreng. En fantastisk flott tur ble det! Med fornøyde unger, pent vær og godt humør i turfølget kjenner jeg at jeg er takknemlig for at vi kan få oppleve slike øyeblikk.
Her er hele den lykkelige familien samlet. To blindpassasjerer var også med, men jentene bar dukkene sine opp selv.
Litt mat må også til når man er på tur.
Blidgutten vårs.
Håper alle får en fin, kommende uke og en fin høst! Synes det er koselig når det begynner å bli skjømt ute og strikkepinnene blir tatt fram etter en litt rolig strikkesommer. 

2 kommentarer:

 1. For en koselig rapport og fine bilder av dere. :) Ønsker deg en super høst!

  SvarSlett
 2. For et koselig innlegg med strikking og fjelltur! Midt i blinken for meg. Artig å høre om turglade unger. Jeg var innom Tromsø i sommer og sikla på det fjellet.
  Mariusgenseren din er nydelig! Antrekket til junior er også kjempefint! Greit å ha alt på stell til høsten kommer.

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett