fredag 3. mai 2013

Ugler i heimen

Etter å ha sett disse ugleluene på facebook og i ulike blogger, kastet jeg meg endelig på bølgen og forsøkte meg på dem jeg også. Har ikke store hekleerfaringen, men jeg vet hva luftmasker er.. Alle disse ulike stavene har jeg hørt om, så var bare å bruke internett for å finne ut hva som betydde hva. En telefon til mamma måtte også til.
Oppskrift på luene fant jeg på denne siden http://www.repeatcrafterme.com/2012/09/crochet-owl-hat-pattern-in-newborn.html i tillegg til denne http://amystephanie.blogspot.no/2012/08/oppskrift-pa-heklet-babylue.html Siden jeg føler at jeg ikke behersker heklekunsten helt enda, er det nok ikke gjort helt etter oppskrifta.. Men luer ble det nå til slutt!


Mine nydelige skatter! Guttelua er hekla i bomullsgarn på krok nr 4. Jentene sine luer er hekla med superwash-garn, også pinne nr 4. Synes bomullsgarnet gjorde lua litt stiv, selv om det ble en fineste utseendemessig. De av ullgarn ble mykere og mer tøyelige, men de er også blitt fortere "slitt". Man ser hvertfall fortere at de er blitt brukt!
Nå venter en hoppedress på å få knapper, så ønsker alle en riktig god helg! Bilde av dressen kommer..

3 kommentarer:

  1. Synes luene ser helt perfekte ut! Du har vært flink med heklekroken!

    Riktig god helg!

    Klem

    SvarSlett
  2. engelsken min e ikkje nåkka å skryte av, så trur nok du må spørre nån eksperta. min engelsk fungere best inni hodet mitt ;)

    SvarSlett