torsdag 21. februar 2013

Hva nå?

Mens lillegutt sov og Marit Bjørgen kruset inn til seier i VM's første løp, satt jeg og strikket ferdig halskant på evighetsprosjektet "kofta". Jeg fikk faktisk festet tråder også før Mathias våknet, så nå er det bare knapper som mangler. Det blir lenge til jeg går løs på et så stort plagg igjen, for jeg er avhengig av å få ting fort ferdig! Resultatet ble jeg fornøyd med selv om det tok lang tid å bli ferdig, men slik blir det når flere andre småprosjekter blir til samtidig.. Og så har jeg heller ikke fått strikket så ofte som jeg kunne tenkt med, da en liten kar har krevd å bli bært på enkelte kvelder. Og når en liten skjønning krever det, ja da må jeg bare lystre :)
Her kommer ihvertfall bilde av det ferdige resultatet. Mønsteret har jeg tegnet selv og jeg har til og med montert den selv (mamma masket skuldrene sammen..). Synes det er skummelt å klippe i noe jeg har brukt så mye tid på, selv om jeg sydde en ekstra gang over for sikkerhetsskyld.
I gledesrus har jeg nå begynt på en lilla og rosa Marius genser til Mathea. Hun har en i orginalfargene, men da søstra fikk en i hvit og rosa ville hun også ha en i jentefarger. Har lyst å prøve meg på den varianten som må monteres og ikke den med rund sal, slik at jeg kan ha en knallrosa farge på skuldrene og rundt armene. Bunnfargen skal være lilla. Liker små plagg bedre enn store ;)
Været blir avgjørende for hvor fort den blir ferdig. Slik været har vært de siste to ukene har gjort at jeg har vært ute å trillet nesten hver dag! Her kommer noen bilder jeg har knipset på turene.
Her kan dere skimte barnehageunger som trener på ski, blant dem mi yngste frøken.
Vi har det fantastisk fint her ute på Berg. Nært Tromsø, alikevel på landet :)
Her rakk jeg meg en tur ut rett før sola forsvant bak fjellene.
Å se at sola kommer mer og mer opp på himmelen er flott å se! Selv om vinteren og mørketida har vært fantastisk dette året, så blir det godt å  få vår og sommer igjen. Mens jeg venter, blir det forhåpentligvis mange flere fine trilleturer!
Til sist et bilde av alle "ungene" mine. Buketten er samlet til sofakos:)


2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ferdig kofte! Litt av en jobb, men du har tydeligvis ikke tatt skrekken. Den ble fin, men den overgår ikke buketten i sofaen!

    Ønsker god helg og lange trilleturer i sol!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Kjempekoselig å lese. Har det likens som du, vil bli fort ferdig med strikkeprosjektene.Kofta di blei flott, har litt lyst å begynne på ei til meg sjøl. Må bare finne et fint mønster først. Nydelig bukett du har også den firbeinte. :) Kos dokker masse i vinterferien! Klem fra Eva Annie

    SvarSlett