onsdag 31. oktober 2012

Dagens syssel

I dag har jeg brukt tiden i sofaen til å merke ullklær. Forferdelig kjedelig, men nødvendig. Nå når eldste frøkna er begynt på skolen, så har jeg ikke samme oversikt og kontroll over hva som ligger i hylla og hva som skjer med klærne om de ikke blir tatt av og lagt i hylla. Her er det bare å sikre seg (og ullklærne) med god merking, så finner de forhåpentligvis rett hylle uansett hvem som plukker de opp fra gulvet eller der de måtte lande når de blir tatt av..
For å få litt blodomløp i kroppen, så har også støvkluten fått seg en runde i stua - noe som virkelig trengtes! Skjønner ikke hvor alt det støvet kommer i fra??! Tok til og med flossteppet ut på verandaen og ga det en omgang. Mulig jeg må gå på skattejakt i morgen nedenfor for å se om det var små legodeler, mynter eller annet "brukanes" som hadde gjemt seg i teppet. Smulene håper jeg fuglene tar seg av og det andre rusket skal få bli liggende!
I ettermiddag har ungene i gata vært å gått halloween, noe som de syntes var veldig morsomt! Selv om vi ikke er mange husene her, så tok alle godt i mot våre 7 små, utkledd som hekser, prinsesser, spiderman og sjørøvere. Tradisjonen er kommet for å bli, så er bare å glede seg med ungene og satse på at de nå har skremt vekk alle onde ånder fra Berg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar