onsdag 5. januar 2011

Nyttårsforsett på vent..

Året 2011 e inne i sin femte dag og allerede e d mange som har brutt sine nyttårsforsett fikk æ med mæ da æ hørte på radioen tidligere i dag. Æ e heldigvis ikkje en av dem, men d har den enkle grunn at æ ikkje har hatt tid å sette mæ nån konkrete mål enda. Hodet har ikkje vært i vater før no i kveld, så e kanskje på tide å begynne å finne nån alternativ!
1. Trene regelmessig? Hmm.. æ prøve alltid på det, men med to små unga, jobb og videreutdannelse e d ikkje bestandig like lett å få treninga tell å bli regelmessig. Om man tenke kor mange treninge i løpet av en mnd får æ d kanskje tell..
2. Spise sunt? Det burde egentlig være et mål førr alle, og spesielt førr oss med unga! Men d æ stadig ende opp med e å lage rimelig greie og sunne middaga, men når ungan e lagt så begynne æ å rote i skuffen etter nåkka sjokolade eller anna sukkerholdig mat. Har tatt mæ i å spise små kakepynt bare førr å få nåkka snop i mæ..
3. Se positivt på ting? E ofte enklere sagt enn gjort.. I en stressa og hektisk hverdag e d ikkje bestandig like enkelt å se d positive i at minste frøkna vil sparke heim fra barnehagen sjøl i stedet førr å få sitte på og komme FORT heim. Vi e en av de som bor nærmest barnehagen, men æ e sikker på at vi bruke lengst tid hjem om ettermiddagan!
4. Bli mer positiv tell eget speilbilde? Ja, et godt alternativ absolutt. Man tar sæ sjøl alt førr ofte i å se det negative som speiles tellbake. Huff, ei lita kvise! Håret ser ikkje så bra ut! Sku no gjerne vært litt tynnere! osv osv.. Koffør kan man ikkje smile stort tell sæ sjøl og si at man e unik! ingen likens som en sjøl, så man e fantastisk!
Eller at æ bare velge som i fjor; ikkje ha nåkka spesielle nyttårsforsett, men prøve å leve livet sånn at man kan se tellbake og tenke at året har igrunn vært ganske fantastisk!!!

1 kommentar:

  1. va mange fine "nyttårsforsett".

    se lyst på livet, gjør det beste ut av dagen og uka - kommer alltid tider der ting ikke e helt som det skal. e glasse halvtomt eller halvfult?

    Du ser flott ut!!

    gunnhild

    SvarSlett