mandag 24. januar 2011

I Stavanger for faglig påfyll..
Ligger på en hotellseng i Stavanger etter en lang dag på Universitetet. Det er tredje gangen jeg er her i forbindelse med videreutdanning i kroppsøving.
Idag har jeg ledet en balløkt med 12 åttendeklasse-elever ifra Austad ungdomsskole (tror jeg) og i morgen skal jeg ha livredning i basseng med like mange tiendeklassinger. Sommerfuglene i magen har jeg kjent siden i går og jeg regner ikke med at de forsvinner før utpå dagen i morgen. Å skulle lede en økt med fremmede elever gjør meg litt nervøs i utgangspunktet, men mitt største "problem" er at jeg sliter med å forstå Stavanger-dialekten!! Mitt språkøre kan ikke fungere slik det skal tror jeg... Jeg slet skikkelig med å tyde spørsmålene som elevene hadde når de ikke forsto hva jeg mente eller når de skulle svare på spørsmål som jeg stilte. De lurte spesielt på hva jeg mente de skulle gjøre når jeg ba de "droppe ballen", he he. De kalte det for å dabbe ballen.. Men til tross for noen språklige utfordringer gikk økta bra og jeg tror jeg fikk godkjent og vel så det ifra faglæreren min :)
Før jeg dro tilbake til hotellet fikk jeg sitte på en studiekollega til Madla Amfi hvor denne turens Stavangergaver ble kjøpt. På veien kjørte vi forbi disse sverdene som sto så flott plassert på berget. Sverd i fjell er her reist som et monument over samlingen av Norge til ett rike. Slaget i Hafrsfjord stod i 872 eller litt seinere. Tøft var det iallefall :) Resten av kvelden skal jeg bruke i senga på rom 216, hvor jeg skal se enda en gang til på opplegget jeg skal kjøre i bassenget i morgen, kanskje strikke litt, muligens med handballkamp i bakgrunnen og spise liiiitt sjokolade ;) Har med mattebøker/prøver også, så om kvelden blir skikkelig kjedelig så kan jeg jo ta de frem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar