lørdag 2. juli 2011

Den franske rivieraen ga mange gode minner :D

Ei uke med over 30 grader, sol og sommer er over og vi sitter igjen med gode minner fra en fin ferie på den franske rivieraen, Nice. Vi har fylt dagene med strandbesøk, tur til badeland og marineland. Vår planlagte tur til Monaco ble utsatt på grunn av varmen og ungenes store ønske om å få bade mer :) Ja, ja.. Vi voksne kan ta igjen sightseeingturene når ungenen blir så store at de ikke vil være med oss på ferie mer ;)

Mia gjør seg klar til et avkjølende bad :)
Mathea tilbrakte mye tid på denne baderingen, noe som har resultert i en fantastisk brun rygg!!

Vi kosa oss vi også altså :)
Mest artig for mora dette her. Mathea syntes det gikk alt for fort og likte ikke at jeg lurte henne med på turen..Men jeg klarte faktisk å få henne med meg en gang til he he.
Lille klovn vårs som er med på mange sprell og soler seg i glansen av oppmerksomhet 

Vi benyttet oss av stranden i Francheville ca 10 min med buss i fra der vi bodde. På stranden ved Promenade des Anglais var det steiner og ganske dypt, så for ungene sin del var denne stranden på Francheville bedre både fordi det var grovkornet sand og det gikk an å leke i vannkanten.
Å dra på storby ferie med våre søte små gikk veldig bra, men vi fikk noen "hjerte-i-halsen" opplevelser av Mia. Men vi kom oss alle sammen hjem i god behold, med samme antall kofferter som vi reiste og ingen skade på vogna. Men må vel kanskje nevne at en koffert fikk stå en time ekstra alene på flyplassen mens vi andre tok en tur hjem uten den..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar